2008. június 21., szombat

Kütyü - Akvárium a gépen

Unalmas óráimban a kollégiumban ücsörögve vágyakozom arra, h néha az akváriumot nézzem. Pláne, h a vizsgák okozta stressz miatt ingerlékeny ember kevésbé tud megnyugodni, de ha van egy csöppnyi természet a közelünkbe, azt csodálva elszállnak gondjaink, megnyugszik lelkünk. Ez nem humbuk, nyugaton több helyen, főleg fogorvosi rendelőkben találkozhatunk velük, vajon miért?:) ma már akár a számítógépeden is lehet akvárium mert egyre több képernyőkimélő jelenik meg. Bár többségük inkább csak felidegesíti az embert az idétlen robotmozgásos meg smemit sem csináló halakkal. Viszont itt a legújabb csodaakvárium, csak nektek, a Dream Aquarium. Jópofa, és tényleg élethűen adja vissza a halakat. úszkálnak, csipkelődnek, a rák megpróbálja elkapni őket. ha szórsz egy kis eleséget egyből odaúsznak, szóval élnek a halak, jó őket nézni :) 3 féle hátteret illetve akváriumot választhatunk valamint 16 féle hal + 1 rák közül lehet választani lakókat. lehet csak behaluzom de mintha a csapathalak tényleg csapatban úszkálnának az akváriumban.

Hátránya a programnak, h komoly dollárokat kell kicsengetni a használatáért, de nethuligánok valamely illegális fájlmegosztón is rábukkanhatnak.

A hivatalos oldala

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Nyílméreg szekció - Ranitomeya imitator, az utánzás nagymestere

  Ranitomeya imitator  (Schulte, 1986)   A  Ranitomeya imitator  az állatvilág legnagyobb utánzója. Ahogy a faj elnevezése imitator is erre ...