2009. augusztus 27., csütörtök

Egy kis hazai - Díszhalbörze Szeptember 13

ősszel ismét megrendezésre kerül a már hagyományosnak tekinthető AME által szervezett díszhalbörze.
bemásolom ide Pasaréti Gyula felhívását illetve előzetes tájékoztatását


2009. szeptember 13-án (vasárnap) 10-13 óráig az Egyesület díszhal- és rákbörzét szervez, melynek helyszíne a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Mûvelõdési Központ Budapest, XXII. kerület Nagytétényi u. 31-33. (régi nevén: KUSZA).

Egy asztal (1.7 méter) bérleti díja 3000.- Ft. Kisebb tételek esetén célszerû több kiállítónak összeállnia, és együtt bérelni az asztalt.

A belépõjegy árát még nem tudom pontosan, valószínűleg 350-400 Ft-ba kerül majd. AME tagoknak a belépés -érvényes tagkártyával- díjtalan.

Kérünk mindenkit, akik részt kívánnak venni a börzén akár eladóként, akár szervezõként, minél elõbb jelezzék részvételi szándékukat itt a fórumon, vagy a pasareti@t-online.hu emailcímen, hogy az asztalokat és akváriumokat, illetve a munkákat ki tudjuk osztani.

Csak azok az eladók léphetnek a börze területére, akik az eladni kívánt halaikhoz rendelkeznek a 8/A Állatorvosi igazolással. Ezen papír, amely 24 órás szállításra szól és bármely magán állatorvostól –térítés ellenében- beszerezhető, igazolja, hogy a börzére illetve a díszhal-árverésre vitt halak és környezetük állatorvosi szempontból egészséges. A területileg illetékes Hatósági Főállatorvos ezeket az igazolásokat a börze megnyitása előtt begyűjti és ellenőrzi.

Az asztalokra kipakolni 9 órától lehet.

Pasaréti Gyula
AME elnök

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Nyílméreg szekció - Ranitomeya imitator, az utánzás nagymestere

  Ranitomeya imitator  (Schulte, 1986)   A  Ranitomeya imitator  az állatvilág legnagyobb utánzója. Ahogy a faj elnevezése imitator is erre ...