2009. január 15., csütörtök

Webárium - Rain akvarisztika

Fontosnak tartom hogy az akvarisztikában ( bár minden más hobbira igaz ) ogy legyenek olyan lelkes amatőrök kik képesek hatalmas lelkesedéssel és alázattal lenni a hobbi iránt. Sokuknak az okozza a legnagyobb örömöt ha önzetlenül segíthetnek másokon, átadhatják tapasztalataikat.

Sok, főleg fiatal átesik a ló túlsó oldalára és az ifjonti hévvel és lelkesedéssel sok hiba is párosul, általában az ő kezük nyomán jönnek létre a használhatatlan gportal s egyéb lapok.

Örülök neki, hogy van ellenpélda is, hisz egy megfontolt, tapasztalatokkal rendelkező kis csapat, egy kis összefogással egy remek oldalt hozott létre. Fontosnak tartom, hogy cikkeikben saját tapasztalataikat osztják meg az olvasóval, nem a könyvből kimásolt unalomig ismételt mondatokat közlik. Ajánlom minden tanulni vágyónak ezt a kis oldalt, remélem az idő előrehaladtával újabb írások jelennek meg az oldalon. Ha időm és energiám engedi én is szeretnék írni nekik pár sort, hogy ezzel én is hasznos tagja legyek a hazai akvarista társadalomnak.

link az oldalhoz: Rain Akvarisztika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Nyílméreg szekció - Ranitomeya imitator, az utánzás nagymestere

  Ranitomeya imitator  (Schulte, 1986)   A  Ranitomeya imitator  az állatvilág legnagyobb utánzója. Ahogy a faj elnevezése imitator is erre ...