2009. augusztus 8., szombat

Egy kis hazai - Terrarista börzék

A halasokkal ellentétben a terraristák minden évben jó néhány börzével meglepik a rajongókat ahol sokszor a bolti árnál jóval olcsóbban, rendkívüli akciók keretében lehet beszerezni mind azt amire egy terraristának szüksége lehet.
Szeptember közepén rögtön két helyre is invitálják a terraristákat.

Szept 13.-án az ELTE TTK Déli épületének előcsarnokában lesz az első ízben megrendezésre kerülő Terraplázás börze. Szeretnék ha egy nagyobb, közép-Európában ismert börzévé válhatnának. kíváncsi leszek a fogadtatásukra.
A belépő egyébként 600 pénz lesz, de mindazoknak akik előre jelentkeznek csupán 500ft-t kell leszurkolniuk, hogy válogassanak az állatseregletből. persze ha nem vagy még 6 éves ingyé bejöhecc :) Természetesen lehetőség van árusítóként is részt venni a rendezvényen. A plakátjuk egy kis art képecske egy fázós nőről és egy sejtelmes boáról :)
További infó itt

Ahogy az egyik szervező említi, hogy a belépő egyben tombola is és a igazi börze/találkozó hangulatról a bejáratnál felállított sörsátor gondoskodik :)


A másik rendezvény egy héttel később, a szokásosnak mondható Terrarisztika Börze immár ki tudja hányadik alkalommal. Idén is az Óbudai Kulturális központ ad neki helyet. Belépők hasonlóak (Felnőtt 800, Diják 600, U6 ingyé) viszont a plakát valahogy jobban terraristás :)
Mindezek mellett lesz egy kaméleonos előadás is Orosz Oszkár közvetitésében.
További infó itt


Jó szórakozást és vásárlást :)

1 megjegyzés:

  1. Vidámabb a nyelvezet, mint szokott. :-D
    Nem merek elmenni, hátha terrárium-készítési kényszerérzet fog el.

    VálaszTörlés

Nyílméreg szekció - Ranitomeya imitator, az utánzás nagymestere

  Ranitomeya imitator  (Schulte, 1986)   A  Ranitomeya imitator  az állatvilág legnagyobb utánzója. Ahogy a faj elnevezése imitator is erre ...